Penawar Lagenda Marketing

Memelihara Kesihatan Anda

Anda Mempunyai
Masalah

                         Seperti Ini

  • Sakit Sendi-sendi
  • Sakit Saraf
  • Ekzema
  • Darah Tinggi
  • Kencing Manis
  • Lemah Jantung
  • Tekanan Darah Tinggi
  • Masalah Jantung
  • Kurang Bertenaga


Hilangkan Segera Bersama Produk-produk Penawar Lagenda.

Carian

Talian Hotline

     +6016 922 1433
     +6019 982 7233

Temui & Ikuti Kami

         Facebook Logo        YouTube

 

Callum Plus

 

callumplusCallum Plus cukup berkesan untuk meredakan masalah angin, migrain serius, buasir luar dan dalam, serta masalah sembelit yang serius, buasir atau Haemorrhoid. Buasir boleh berlaku akibat kekurangan serat dalam makanan yang boleh menjejaskan proses pencernaan sehingga terjadinya pembekakan usus yang mengakibatkan terjadinya tekanan usus.

Buasir berlaku dalam beberapa tahap, iaitu buasir dalaman dan buasir luaran, sehingga membawa rekahan pada bahagian dubur dan dan jika dibiarkan, sehingga terkeluar injap dubur. Keadaan ini amat menyakitkan pesakit sehingga menjadi satu fobia kepada mereka yang mengalaminya apabila tiba masanya untuk buang air besar.

Khasiat:

Melancar pembuangan air besar tanpa tekanan, mengecut pembekakan pada dubur serta menggurangkan rekahan pada dubur akibat tekanan, injap dubur yang terkeluar akan mengecut dan masuk kembali.

Amalan pemakanan Callum Plus secara minima 3 hari atau 5 hari sekali dapat membantu untuk mengelak dari terjadinya buasir dan tekanan usus.  Badan akan menjadi ringan dan selesa, membuang angin dalam badan, serta membuang kandungan lemak berlebihan serta toksid;  Callum Plus juga telah dikenalipasti dapat menggurangkan migrain dengan berkesan.

PERHATIAN PENTING

Selepas makan Callum Plus, disarankan memakan nasi atau apa-apa makanan untuk mengelak angin naik ke atas terutama mereka yang ada masalah gastrik atau banyak angin di dalam perut.  Sekiranya berlaku muntah, jangan tahan muntah anda... muntahkan saja. Ini adalah proses biasa untuk mengeluarkan toksid dari badan.

Membuang angin, melawas pembuangan air besar dan air kecil, membuang lemak pada dinding usus, mengurangkan kolestrol dalam darah yang menjadi punca segala penyakit kepada manusia sejak zaman berzaman seperti kegemukan, gastrik, kanser usus, buasir, berak berdarah, sesuai untuk semua peringkat umur.

Aturan Pemakanan:

(Dos Untuk Dewasa SAHAJA) Bila perlu sahaja 2 biji sehari sekali sebelum makan.

*Callum Plus akan memberi tindakbalas dalam masa 2- 4 jam selepas makan.

 

Memelihara Kesihatan Anda Bersama Penawar Lagenda