Penawar Lagenda Marketing

Memelihara Kesihatan Anda

Anda Mempunyai
Masalah

                         Seperti Ini

  • Sakit Sendi-sendi
  • Sakit Saraf
  • Ekzema
  • Darah Tinggi
  • Kencing Manis
  • Lemah Jantung
  • Tekanan Darah Tinggi
  • Masalah Jantung
  • Kurang Bertenaga


Hilangkan Segera Bersama Produk-produk Penawar Lagenda.

Carian

Talian Hotline

     +6016 922 1433
     +6019 982 7233

Temui & Ikuti Kami

         Facebook Logo        YouTube

 

Penafian

Setiap maklumat yang terkandung di laman web www.penawarlagenda.com adalah tepat dan terkini. Walau bagaimanapun, maklumat yang didapati di laman ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa dan pihak www.penawarlagenda.com tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan. Pihak www.penawarlagenda.com berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis. Sesetengan maklumat adalah pautan dari pihak ketiga dan pihak www.penawarlagenda.com tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. Pihak www.penawarlagenda.com tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari laman web ini.

 

Hakcipta

Hak cipta © www.penawarlagenda.com 2012

Semua aspek berkenaan laman web www.penawarlagenda.com - rekabentuk, teks, grafik, aplikasi, perisian, kod sumber dan aspek-aspek lain - adalah hakcipta www.penawarlagenda.com dan sekutunya atau penyedia kandungan dan teknologinya.

Dengan mengakses laman web www.penawarlagenda.com, anda bersetuju bahawa sebarang muat turun kandungan adalah untuk kegunan peribadi dan bukan komersil sahaja. Sebarang aspek dari laman ini tidak boleh diterbit semula dalam sebarang bentuk atau cara, sama ada elektronik, mekanikal, fotokopi, rakaman, tanpa kebenaran dari pihak www.penawarlagenda.com.

Sebarang pertanyaan dan kemusykilan berkenaan hak cipta laman web Penawar Lagenda Marketing, sila hubungi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Dikemaskini pada 10hb September, 2012